follower

Dating episode 3 ^_^ "

Helloo...hai buat ape tu? Buzy nampaknye tuhh, tekun benorrr pasai pe...ppsshhh ppshhh meh la sini...watpenye tu? Meh la baca entry aku ni weyy...haha  :p
Haaa macam tu la, meh duk sini baca entry aku nih, sebelum tu p la amik ayaq ka, kacang-kacang ka, baru best  *_^ kan..Entry kali ni nak cite pasai aku dan En. Hishaf...jeng jeng jenggg !
Kisah bermula apabila En.Hishaf mai gerik then ajak aku “ngedate” katenyee.Dia mesej ajak p zoo taiping, tak penah pegi katenye. So kami pun set la time and date. Mula-mula dia janji nak pegi hari sabtu, pastu tukar jadi ahad, last-last pegi hari selasa. Janji nak pegi pukul 10.00pagi , last-last pukul 12.00 tengahari. Macam keelin sikit kan janji die ! Oke takpe lah bende pun dah lepas, janji dapat jumpa ..werrkkk  :p
Masa on the way to taiping tuh, duk sembang-sembang nan En.hishaf,dia kata kita naik 1kereta, satg depa mai 3biji kereta lagi. Whaaatt? Sapa? ....dengan selamba tanpa rasa serba salah dia cakap , polek dengan family dia la...mak,adik,  kakak-kakak dia and abang ipaq dia. Adoiihh la serius aku rasa nak pusing balik ja. Hahah.

TAMAN TASEK & ZOO TAIPING
Disebabkan nak tunggu depa, nak masuk zoo tu sekali ramai-ramai, kami pun jalan la berdua dulu. Pusing-pusing taman tasek .Sampai dah tak taw nak pusing arah mana lagi, depa tak sampai-sampai. Last-last kami masuk zoo dulu, pasai aku takut satg lewat pulak nak balik mak ayah marah :P huhuuu.
Lama tak masuk zoo, dah la kena jalan kaki, penaattt ! En. Hishaf wat tataw je aku cakap penat, die jalannnn jeeeeeee...eeerrgghhhhh ajak nek keretapi tu die tamaw, geram da la ujan rintik-rintik. Huhh!  Haus gila kowt, da la tak minum nak berhenti  duduk sat pun dia tamaw. 


Penat aku buat muka kesian, tapi dia tak kesian pun kat aku, khusyuk je die tengok binatang-binatang tuhh ! kesian kat aku ! :”(



*ni je la aku dapat duduk, tu yang syiookk sangat tuhh*

 Setelah hampir semua tempat kami jelajahi  *memang semua tempat la pun* and the last section is gajah, nih lagi la En.hishaf suka, syiookk sangat dia tengok gajah-gajah tu pasai pa tataw, ada kenangan dengan gajah-gajah kowt..muahahha .

haa..tengokk ni, die khusukk tengok gajah ! aku tak  tipu betul punya !

tu je lah ceritanya, kalau nak dicerita apa yang kami tengok kat dalam tu mesti berepisode-episode la entry aku nih, so kalau korang rasa nak merasa masuk zoo taiping ni moh la ke Perak ..banyak jugak la binatang-binatag kat sini, yang kita tak penah tengok& tak penah tahu pun ada...macam astro macam-macam ada ..hehee promot sat !

Kuaq daripada zoo tu kami terus pegi makan..lapaq gila baq ang. Then kul 5.30 bertolak balik kuala, sebelum balik tu ada lagi satu sesi bertemu keluarga saudara En.hishaf . Jumpa ,salam then terus balik.hahha
oke, sampai situ je la ceritanya.sebelum terlupa tengok la dulu 
 gambaq kami kat taman tasek  nihh :p 






*malu* muehehe

sweet sangat kann...macam apa ja..... werrkkk!...

kbye ^_^

4 ulasan:

  1. Night Zoo ade lagi tak kat situ?

    BalasPadam
  2. ada... mai la zoo taiping ^_^

    BalasPadam
  3. SWEET.. eh muka sama hehe jodoh kuat ni orang kata....

    BalasPadam
    Balasan
    1. sma eh? hehee ^_^..harap2 mcm tu lah amin~

      Padam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea