follower

 SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK


Sebab saia menyertai segmen ini
adalah kerana
i) Ofcos nak tambah follower
ii) suke singgah blog lain..blog depe chantek-chantek
iii) Macam-macam warne de,sukeeee tenggok calepul

tu je lah kowt sebabnye yang mampu dipikirkan buat mase ni 
^.^'

Nak tag kat 
http://dindamaisarra.blogspot.com/


Hadiah yang ditawarkan

Hadiah untuk pemenang... (setakat ini)
Pemenang perserta segment paling sporting Rm30 cash atau Voucher RM40 hearbeat
Perserta kedua Reload Rm20
Perserta ketiga Reload Rm10
Kalau voucher korang boleh pilih mana2 barangan tempahan di Heartbeat yang berharga tidak lebih dari jumlah voucher dimenangi. HEARTBEAT
barang barangan yang terdapat disini
.

Blog top referred url ke segment ini akan memenangi LOMO AQUAPIX.

Top referral akan dipilih selepas segment ini expired aka tammat.
(BTW :copypaste je dari amercorner)


Tarikh tutup : 25.5.2012 11.59PM
haaa...ape tengokkk je..jom le jom skali,mne taw de rezeki :P

16 ulasan:

  1. Follow awak :) dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  2. follow sini dari segmen yg sama.. :)

    BalasPadam
  3. salam perkenalan...done follow sini balik :)

    BalasPadam
  4. hai !! awk ditag !! sorry post kt sini sbb tak de shoutbox .. so, kita ltk sini yeh ..

    http://twosisterlikeblog.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

    BalasPadam
  5. dtg follow cni :)
    follow & komen entry sy >>>
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  6. Done follow u too dear ~ salam kenal & keepintouch always key(:

    BalasPadam
  7. maseh smue~~ ^.^
    arap2 da follow n da singgah blog uall...ngee~

    BalasPadam
  8. followers yg ke 157 (n_n)~

    umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..(n_n)~

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  9. done follow sini
    dari segmen yg same
    follow me back ok...

    BalasPadam
  10. http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    done follow here. id follower : ieraassyiera.blogspot.com

    follow back ya (if belum)
    tengs follow (if dah follow)

    :)

    jom bace--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/mega-segmen-kliklikefollow-siri-1.html

    +join kalau sudi :)

    BalasPadam
  11. Salam singgah n kenal dari segmen yg sama..serius sudah follow blog nie..follow me back..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  12. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
    done follow, follow me back

    BalasPadam
  13. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    BalasPadam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea