follower

nothing much to say

hye peep !so bored, but today, i dunno how to describe. bcoz mood mcm 50-50.
*OMG! what* *happen to me man??* *OBSESSION?? is it?* *since bila neyh??haaaish .
* *TOTALLY fell in LOVE with SOFAZ already.* *with the songs and the guys..huhuuu
amir sofaz !!
haaa...cane saia boley jadik camni tataw **,
tadi duk layan sangat lagu *PENCINTA TERBAIK* 
haaaa dari situ la tersukerrr kat amir tu..cewahhhhh 

nihh tengok nihh..
(aku men google je)
=,=''c






aku duk carik yang cam kat cover "pencinta terbaek" urh tadak...
sukerrr gler yg nieyyhhhh =,='



sematt dowhh die..ngee~~


layan dowhh......sori meyh TerMengedik gilaa malam nihh..huhhuu
hurmm. sebenarnye kannn,,* *tade pape ponn, saja gegeh duk buat terok ^^ * *saya bosan gilak!* 
harap paham XD * * * *
nite all~~



2 ulasan:

  1. Assalamualaikum, terima kasih follow saya , FR datang balik follow kamu ,

    owh ya sebagai membalas jasa kamu kerana follow, saya masukkan blog awak dalam bloglist saya (^_^) selama 5 hari suka tak???

    Di sini ---- Bloglist Fariz Reza [Dot] Com
    ----

    kalau sudi letakla blog saya(Http://farizreza.com ) dalam bloglist kamu nanti FR iktiraf kamu sebagai ahli Bloglist FarizReza.Com (^_^) kalau dah letak komen kat SINI
    ya , salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam blogging .

    BalasPadam
  2. itu diaaa... hihi :) Eza pun suka dgr lagu 'pencinta terbaik' :)

    BalasPadam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea