follower

Simple Segmen : Saya Nak Blogwalking



Dah nama pun simple segmen kan, so cara mo join pun simple seja taw..

 Follow blog miss z..
#Blog yang miss z belum follow lagi, miss z akan follow back taw.. :D
 Tak payah buat entri
#Kalau nak buat juga terpulang kat korang miss z tak nak susahkan korang..kata simple segmen kan hehehe..
 Letak entri korang kat ruangkan komen 
#Letak ja link blog korang kat ruangan komen,bila dah letak akan di senaraikan dalam list peserta nanti :)
 Segmen tamat : 19/OKTOBER/2012, jam 2.30 petang :D
 Semua blog yang akan join, miss z akan blogwalking ke blog korang.Dan korang pun di alu-alukan blogwalking ke blog yang join :D Dapat tambah kenalan dalam dunia blog :)

Harap ada yang sudi join segmen ne :) Selamat bersegmen, selamat berblogwalking,Salam perkenalan dari miss z :)


aku paste je dri blog miss Z yg purple tuhh....simple kan?..hahahaa



7 ulasan:

  1. follow sini dari Segmen Simple Miss Z :)

    BalasPadam
  2. hye! nice blog!
    come from same segment too :D

    BalasPadam
  3. comel blog! follow awk... follow me back =D

    http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/10/simple-segmen-saya-nak-blogwalking.html

    BalasPadam
  4. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    BalasPadam
  5. hey there! tanx follow me! im from same segment too so i'll follow u since this blog quite awesome n Cute jugak :D hehee

    BalasPadam
  6. wanie tag aien dlm entry wanie eh? hehe

    BalasPadam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea