follower

DEmam BlackBerry -_-c''


 Haiiii aku minat kowt kat depa nihhh,tapi still tak dapat-dapat lagi...huuuaaaa
ampa semua da pakai macam-macam enset dah kan?....aku still ag dengan c3 yang lame tuhh....
tapi ensut tu la yang aku sayang sangat sebab aku beli guna duit sendiri....


TAPI LA NI AKU NAK YANG NIIIEEE !!!!







BlackBerry Curve 8520 

#AKU TAK MINAT ENSET TOUCH2 SEGALA,HUHUUU#
#BB SEMPOI BAQ ANG#
#AKU SUKAAAA !!#



AGAK-AGAK BILA BLEY DAPAT?




12 ulasan:

  1. saya pakai hp balik hanjing jer huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. adoiihhh jngn la baling kat hanjing tuhh,t pkwe call hanjing tu yg jwapankn kan susah...hahaha

      Padam
  2. sama ! tapi saya suka bb bold 3

    BalasPadam
  3. zieya bru bli..hehe..org blikan..bb memang best!!!xborink

    BalasPadam
    Balasan
    1. untong laa~~~ =)...tadek spe ke nk blnje itew nih? haiiii -_-''

      Padam
  4. hubby pun tgh tuntut BB .. sabaq naaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee...tp law dh nak tu ase xley sabar2 dh haha

      Padam
  5. masa mula2 pakai bb seronok lama2 boring :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. eyyy...tp nak jugakkk -_-'' huhuuu

      Padam
  6. Balasan
    1. nk kumpul tu payah tu...hehehhee ;p

      Padam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea