follower

ASSALAMUALAIKUM hai peep...(senggeh sorang ^_^" ) alaaa malu la hahaa *mengedik sat* haiisshh lama benorr dah tak menjenguk ruang blog ni,rasanya hampir setahun kodd, ni bukan kata bersawang berhabuk dah, debu setebak buku teks sejarah kowt kan kikii.Kekok jari-jemari nak menaip ape pon tataw walaupon dalam pala otak duk highlight pasai konvo...yeahh konvo hehehe, aku dah abis belajaq wei 3tahun dah berlalu , hhmm rasa macam baru lagi ja kan pejam celik pejam celik nasib la masih boleh celik ag kikii .

Cita pasai konvo nih, aku konvo aritu dah 3/4/2014, tapi baru la ni berkesempatan nak tayang kat korang aku ni dah ade diploma *cehhh nak empok rasa,org lain ijazah wat lex je kan* konon macam buzy sangat mende bukan ade watpe un, kehulu kehilir pon dalam rumah je muehehehe.

So Officiallynye aku dah menamatkanlah segala pengajian diploma aku kat Politeknik Ungku Omar tu.Dan secara jujurnya aku tak pernah terfikir pon aku akan sampai kat sini,mmm tak pernah ....*ala poyo* but siyeslly memang aku tak minat oo,. ni nak bukak citer sikit,  * backgroud muzik - instrumental lagu sedih kawkaw punye*....semua urusan kemasukan aku ke poli tuh semua mak ayah aku yang uruskan,aku sikit pon tak tataw, tak amik taw langsung senang cakap. Nak kata aku buzy masa tu tak juga, tapi sebab tak minat  . Aku wat bodo je semua tu.Sumpah aku cakap semua mak ayah aku yang uruskan ,aku cuma ikut je. Dan alhamdulillah berkat sabar, doa diorang alhamdulillah walaupun baru setakat diploma kan. Dah masuk poli tu pon aku wat bodo jugak , belajar nak tanak je , main je banyak ,sambil-sambil je aku buat, nasib la aku jumpa kawan-kawan yang oke, yang banyak bantu aku.sumpah depe banyak bantu aku. terima kasih kat korang * Fatimah, shafinah, Adawiah* wei, banyak ajar aku,banyak sabar dgn aku macam-macam la lagi korang tolong aku sampai aku boleh genggam diploma nihh. 

Haa dah, cukup la kowt kan,hahaha tak lupa gak kat semua yang banyak tolong aku masa kat poli. *bigg hugsz..ngeee~* 












Fatimah

Shafinah

Adawiah


haaa ni aku mengedik sat, hahahah



sekian, tu je la yang kuar dari kotak fikiran aku , takde idea nak merepek ape dah, kikiii.

nak sambung ijazah ke tak?
bile nak sambung?
sambung ke mana pulak pasni?

soalan yang orang-orang perak ni duk tanya aku sekarang ...huuu tataw nak jawap ape. kiki
salam, bye.




3 ulasan:

  1. wa.. junior akak la ni.. tpi time akak dip banking islamic blum de.. tapi akak dip banking n finance.. ehhehe.. at last keje xde kaitan dgn bank pon.. :(

    BalasPadam
  2. Выбирай- проститутки форум xxx5
    Чyвcтвeннaя, лeгkaя в oбщeнии, paзвpaтнaя дoнeльзя... Пpивaтнo, дyшeвнo, нe ckyчнo. Oбaяниe, шapм и oчapoвaниe! Глубокое равнодушие, с которым люди относятся к добродетели, кажется мне более возмутительным, чем порок.

    BalasPadam
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea