follower

segmen promote blog by Jal

join

#macam ni je ke haa?? ntah aku men join je..huuu#
#moodcicakobin#

10 ulasan:

  1. ha...ha... samalah macam OKje....kadang2 tu blur memanjang...lagi teruk nak copy paste pun....bingung....macam ni cara dia.....

    1) buat satu entri dlm blog kita
    2) dalam entri tu copy pastekan banner 'Segmen Promote blog by Jal'
    3) pas tu masukkan blog dia dalam blog list kita (URL http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html dalam blog kita (masukkan blog OKje sekali...he...he...)
    4) pas tu htr komen kita dgn URL sekali dalam tu....nanti dak Jal akan tolong promotekan blog kita...

    Itulah yg Okje paham....Sharing is caringkan....

    BalasPadam
  2. dtg mlwt sini. jom g blog saya meh. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html. jmpt baca entry lain juga...

    BalasPadam
  3. datang dari segmen yg sama..
    done follow

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    BalasPadam
  4. salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    jangan lupa singgah yer... thanks..

    BalasPadam
  5. #506 follow sini dari segment yg sama :

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    BalasPadam
  6. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back k :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    BalasPadam
  7. done promote http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blogger-lagi-dan-lagi.html

    BalasPadam
  8. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

    membaLas kunjungan sini! terima kasih!

    BalasPadam

Free Bulls Eye ani Cursors at www.totallyfreecursors.com
Copyright© All Rights Reserved aien daniea